Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Jabatan Matematik, Sains dan Komputer

Peta Laman

Bahasa/Language

Ms-My   English (UK)
Open Panel

Jabatan Matematik, Sains dan Komputer (JMSK) adalah salah sebuah jabatan akademik sokongan terdapat di Politeknik Sultan Azlan Shah. Jabatan ini bertanggungjawab mengendalikan pengajaran dan pembelajaran modul-modul berkaitan Matematik, Pengkomputeran dan  Sains Kejuruteraan.

JMSK dianggotai seramai 32 orang pensyarah yang terdiri daripada pelbagai bidang akademik seperti Matematik, Sains, Teknologi Maklumat, Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Mekanikal dan Kejuruteraan Elektrik. Mereka kemudiannya dibantu oleh 2 orang pembantu makmal dalam menguruskan hal-hal berkaitan penggunaan dan pengurusan makmal  serta 1 orang Pembantu Am Rendah.

Dari segi infrastruktur , JMSK bertanggungjawab menguruskan makmal-makmal pengkomputeran dan juga makmal – makmal sains supaya boleh digunapakai oleh pensyarah dan juga pelajar daripada semua jabatan induk. Penggunaan makmal pengkomputeran dan juga makmal sains adalah mengikut jadual waktu yang telah dirancang.

Hubungi Kami

Politeknik Sultan Azlan Shah
Behrang Stesyen,35950 Behrang, Perak.

Tel: 605-4544431, Fax: 605-4544993
Email: pro.psas@psas.edu.my

Pertanyaan / Maklum Balas

Kod QR

Pautan Kerajaan

Find Us On Facebook
Find Us On Google
Find us on Youtube