Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Jabatan Pengajian Am

Peta Laman

Bahasa/Language

Ms-My   English (UK)
Open Panel


IMG_2338.JPG - 1.53 MB

Jabatan Pengajian Am (JPA) adalah salah satu daripada jabatan sokongan yang menyumbang tenaga bagi merealisasikan visi dan misi Politeknik Sultan Azlan Shah. JPA terbahagi kepada dua unit utama iaitu Unit Bahasa Inggeris dan Unit Pendidikan Islam dan Moral. Ia dianggotai 28 kakitangan iaitu 15 tenaga pengajar terdiri daripada pensyarah Bahasa Inggeris, 12 pensyarah Pendidikan Islam dan Moral dan seorang kakitangan pelaksana.


Unit Bahasa Inggeris memainkan peranan membantu pelajar menguasai penggunaan Bahasa Inggeris sama ada dalam bentuk penulisan mahupun lisan sebagai persediaan menghadapi alam pekerjaan dan kehidupan di masa hadapan. Manakala Unit Pendidikan Islam dan Moral berfungsi untuk membentuk pelajar yang seimbang dari segi rohani dan jasmani sama ada dalam bentuk teori dan praktikal sebagai kesinambungan dalam penghayatan kehidupan mereka.Hubungi Kami

Politeknik Sultan Azlan Shah
Behrang Stesyen,35950 Behrang, Perak.

Tel: 605-4544431, Fax: 605-4544993
Email: pro.psas@psas.edu.my

Pertanyaan / Maklum Balas

Kod QR

Pautan Kerajaan

Find Us On Facebook
Find Us On Google
Find us on Youtube