Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Unit Keushawanan

Peta Laman

Bahasa/Language

Ms-My   English (UK)
Open Panel
Unit keusahawanan PSAS telah ditubuhkan bermula tahun 2010 dan masih dikekalkan sehingga kini. Pelbagai usaha dan aktiviti diatur bagi membolehkan pelajar menyertai aktiviti yang melibatkan keusahawanan antaranya program keusahawanan di peringkat jabatan, Politeknik, zon sehinggalah di peringkat kebangsaan. Dalam merealisasikan pencapaian keusahawan dalam merelaisasikan dasar Pembangunan Keusahawanan Institut Pengajian Tinggi (IPT) dengan menggalak dan memantapkan pembangunan keusahawanan yang lebih terancang dan holistik di peringkat politeknik. Kerjasama dari bahagian pengurusan PSAS amnya serta MPEC khususnya memberi impak yang besar dalam mencapai tujuan sasaran unit keusahawan PSAS kearah melahirkan usahawan di kalangan pelajar dan graduan PSAS.

Hubungi Kami

Politeknik Sultan Azlan Shah
Behrang Stesyen,35950 Behrang, Perak.

Tel: 605-4544431, Fax: 605-4544993
Email: pro.psas@psas.edu.my

Pertanyaan / Maklum Balas

Kod QR

Pautan Kerajaan

Find Us On Facebook
Find Us On Google
Find us on Youtube