Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Unit Pembangunan & Selenggaraan

Peta Laman

Bahasa/Language

Ms-My   English (UK)
Open Panel
Unit Pembangunan & Selenggaraan merupakan sebuah unit yang mengendalikan perkara yang berkaitan dengan pembangunan dan menaik taraf kemudahan fizikal serta penyelenggaraan bangunan dan kemudahan prasarana. Dengan keluasan keseluruhan 100 ekar meliputi bilangan bangunan sebanyak 36 blok yang terdiri daripada jabatan pentadbiran, jabatan akademik termasuk bengkel-bengkel, unit-unit, kuarters kakitangan, pusat islam, asrama dan pusat sukan, ianya menjadi tanggungjawab UPS bagi memastikan segala prasarana dan kemudahan fizikal dapat berfungsi dengan baik, selari dengan perkembangan sesi pengajaran dan pembelajaran ( P&P ). Di samping itu, berbagai kemudahan lain disediakan supaya suasana P&P menjadi kondusif dan berjalan lancar.

Unit ini diketuai oleh En. Sharil Amran bin Amir Mohamed selaku Jurutera dan dibantu oleh 12 orang kakitangan yang bertanggungjawab sepenuhnya dalam memastikan fasiliti berada dalam keadaan baik.

Hubungi Kami

Politeknik Sultan Azlan Shah
Behrang Stesyen,35950 Behrang, Perak.

Tel: 605-4544431, Fax: 605-4544993
Email: pro.psas@psas.edu.my

Pertanyaan / Maklum Balas

Kod QR

Pautan Kerajaan

Find Us On Facebook
Find Us On Google
Find us on Youtube