Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Unit Perpustakaan

Peta Laman

Bahasa/Language

Ms-My   English (UK)
Open Panel
Perpustakaan  merupakan satu unit yang berfungsi sebagai pusat carian maklumat bagi tujuan pembelajaran, pengajaran dan penyelidikan kepada warga PSAS khasnya. Perpustakaan ini telah beroperasi sejak April 2003. Kedudukannya yang  strategik iaitu di blok B dan berhampiran dengan semua jabatan serta bilik-bilik kuliah pelajar. Bangunan ini mempunyai keluasan lantai 3240 meter persegi dan mampu menampung 900 orang pengguna dalam satu masa.

Sehingga  kini jumlah koleksi di Perpustakaan PSAS ialah sebanyak 32500 buah yang meliputi semua bidang pembelajaran dan pengajaran. Bahan-bahan ini disusun dengan menggunakan sistem pengkelasan LCC dan LCSH bagi penentuan tajuk perkara.

Selain daripada itu, Unit Perpustakaan turut menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan lain yang meliputi Perkhidmatan Sirkulasi, Makmal Komputer, Bilik Perbincangan, Perkhidmatan Fotokopi, Karel Terbuka, Kertas Soalan, Laporan Terbaik Latihan Industri, Permainan Dalaman (indoor games)  dan Depositori. Kemudahan-kemudahan ini boleh digunakan oleh para pelajar di sepanjang waktu perkhidmatan Perpustakaan PSAS.

Hubungi kami di Blog -:  librarypsas.blogspot.com
Email -:  lib.psas@gmail.com

Hubungi Kami

Politeknik Sultan Azlan Shah
Behrang Stesyen,35950 Behrang, Perak.

Tel: 605-4544431, Fax: 605-4544993
Email: pro.psas@psas.edu.my

Pertanyaan / Maklum Balas

Kod QR

Pautan Kerajaan

Find Us On Facebook
Find Us On Google
Find us on Youtube